Giriş Kayıt
Mark Wade

Mark Wade


Sanat Bölümü

Mark Wade, sanat bölümü.

Ay Beyazdır (1973), Flashdance (1983), Breaking Away (1979), Kız Arkadaşım 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.7 39,210

Kirli Yarış
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.7 26,126

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.7 255,248

Havada Panik
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 10,057

Kuş Kafesi
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.0 73,499

Kız Arkadaşım 2
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.2 17,169

Kanca
1991 Macera Sanat Bölümü 6.7 215,140

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 72,551

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 5,674

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 64,969

Haberler
1987 Komedi Sanat Bölümü 7.2 24,863

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.5 56,681
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 262,721
1983 Dram Sanat Bölümü 6.2 43,074
1982 Komedi Sanat Bölümü 5.3 2,780
1979 Komedi Sanat Bölümü 7.7 20,168

Güzel Bebek
1978 Dram Sanat Bölümü 6.6 8,954

Kanca-Ölümden de Beter
1977 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 6,693

Seni Gömmeye Geldim
1976 Western Sanat Bölümü 6.2 1,700

Ecelle Yarış
1975 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 5,160

Ay Beyazdır
1973 Komedi Sanat Bölümü 8.1 38,267
1972 Suç Sanat Bölümü 6.6 4,450
1972 Komedi Sanat Bölümü 6.0 302
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019