Giriş Kayıt
James Wade

James Wade


James Wade,

(2005) Leke (2005), (1998) Judas Kiss (1998), (1999) Şeker Adamın Laneti 3 (1999), (1999) Freeway II: Confessions of a Trickbaby (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Leke
2005 Suç Taşıma Bölümü 5.6 4,970
1999 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 2,494

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Taşıma Bölümü 4.1 4,249
1999 Dram Taşıma Bölümü 6.1 364
1998 Suç Taşıma Bölümü 6.4 3,350
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 2,116

Hırs Oyunu
1998 Dram Taşıma Bölümü 5.1 106
1997 Dram Taşıma Bölümü 5.4 283
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019