Giriş Kayıt
Glenn Wade

Glenn Wade


Kameraman

Glenn Wade, kameraman.

(1999) Freaks and Geeks (1999), (2001) Max Taşınıyor (2001), (1998) The Pentagon Wars (1998), (2011) Friends with Benefits (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.7 3,232
2011 Dram Çeşitli 7.8 21,716

Max Taşınıyor
2001 Komedi Kameraman 5.4 6,817
1999 Komedi Kameraman 8.8 119,721
1998 Komedi Kameraman 7.3 3,221

Titanik
1997 Dram Kameraman 7.8 963,351

Anne
1996 Komedi Kameraman 6.9 5,350

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Kameraman 5.4 8,037

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Kameraman 6.0 24,180

Acil Servis
1994 Dram Kameraman 7.8 46,521
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019