Giriş Kayıt
Derek Wade

Derek Wade


Derek Wade,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kavanoz Kafa
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 160,870
2004 Gizem Taşıma Bölümü 7.2 231

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 236,516

Aman Tanrım!
2003 Komedi Çeşitli 6.7 342,982

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 55,206

Büyük Lebowski
1998 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 655,088
1998 Suç Taşıma Bölümü 6.5 7,816

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Çeşitli 7.7 251,932

Öldürme Zamanı
1996 Suç Çeşitli 7.4 117,995
1996 Komedi Çeşitli 3.8 4,659

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.5 40,799

Kukla Efendileri
1994 Korku Çeşitli 5.9 7,713

Hokus Pokus
1993 Komedi Çeşitli 6.8 79,475
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019