Giriş Kayıt
Bob Wade

Bob Wade


Editör, Oyuncu, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Bob Wade, editör, oyuncu, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Avrupa Ekspresi (1967), Ölümsüz Kadın (1963), Cennet ve Sonrası (1970), Güzel Tutsak (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mac Lirkin | Mark Lirkin | Robert Wade
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Suç Oyuncu 6.3 80
1989 Aksiyon Editör 6.8 118

Güzel Tutsak
1983 Dram Editör 6.5 786
1983 Dram Sesler 8.0 3,343
1976 Korku Editör 4.5 352
1975 Dram Editör 6.2 279
1974 Fantastik Oyuncu
Editör
6.3 717

Cennet ve Sonrası
1970 Dram Editör 6.8 887
1969 Komedi Editör 7.4 634

The Man Who Lies
1968 Dram Editör 7.0 611

Avrupa Ekspresi
1967 Gerilim Editör 7.2 1,254

Çıkış
1967 Dram Editör 6.9 571
1964 Belgesel Editör 7.3 77

Ölümsüz Kadın
1963 Dram Editör 7.4 828
1959 Dram Sanat Bölümü 7.6 30
1958 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
8.5 115
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019