Giriş Kayıt
Adam Wade

Adam Wade (83)


Oyuncu

Patrick Henry Wade, 17 Mart 1935 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

"Search for Tomorrow" (1951) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Henry Wade
Doğum Tarihi: 17 Mart 1935
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 69 Dram Oyuncu 7.0 1,009
1982 47 Komedi Oyuncu 6.1 1,659

Cennetteki Hayalet
1974 39 Komedi Oyuncu 7.4 13,702

Kirli Sokaklar
1972 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,158

Korkusuz
1971 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,911
1962 Komedi Oyuncu 8.7 186
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018