Giriş Kayıt
Adam Wade

Adam Wade (83)


Oyuncu

Patrick Henry Wade, 17 Mart 1935 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

"Search for Tomorrow" (1951) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Henry Wade
Doğum Tarihi: 17 Mart 1935
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 69 Dram Oyuncu 7.0 1,016
1982 47 Komedi Oyuncu 6.1 1,678
1981 46 Aksiyon Oyuncu 4.7 136

Cennetteki Hayalet
1974 39 Komedi Oyuncu 7.4 13,941

Kirli Sokaklar
1972 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,222

Korkusuz
1971 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,101
1962 Komedi Oyuncu 8.6 190
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019