Giriş Kayıt
Colin Waddy

Colin Waddy


Sesler

Colin Waddy, sesler.

The Witch Who Came from the Sea (1976), The Big Brawl (1980), (1979) Uzay Yolu (1979), (1980) Gerçeğin Ötesinde (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gerçeğin Ötesinde
1980 Dram Sesler 6.9 29,103
1980 Aksiyon Sesler 5.8 4,359

Uzay Yolu
1979 Macera Sesler 6.4 74,310

Zaman Zaman İçinde
1979 Macera Sesler 7.1 14,016
1976 Dram Sesler 5.6 1,275
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019