Giriş Kayıt
Bronwyn Waddington

Bronwyn Waddington


Editör, Görsel Efekt

Bronwyn Waddington, editör, görsel efekt.

Cherry Falls (2000), Dragonheart: A New Beginning (2000), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2005) Constantine (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Görsel Efekt 8.6 96,622

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 189,884

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Editorial Department 6.4 53,589

Ayı Yogi
2010 Animasyon Editorial Department 4.6 18,772

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Editorial Department 7.1 131,554

Ben Efsaneyim
2007 Dram Editorial Department
Görsel Efekt
7.2 627,022

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Editorial Department 6.2 22,578
2005 Dram Editorial Department 7.0 274,247

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Editorial Department 4.9 111,854

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.9 112,415

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Editorial Department 4.9 47,846

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Editorial Department 5.1 75,418
2000 Komedi Editorial Department 5.1 11,244
2000 Aksiyon Editorial Department 4.6 4,064

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Görsel Efekt 7.5 113,832
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019