Giriş Kayıt
Rick Waddell

Rick Waddell


Sesler, Kameraman

Rick Waddell, sesler, kameraman.

Tales from the Darkside (1983), The Parent Trap II (1986), Savage Weekend (1979), Home Movies (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Sesler 5.7 99

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Sesler 4.2 14,995
1999 Komedi Sesler
Kameraman
5.5 22,269
1998 Suç Sesler 6.0 7,262
1997 Komedi Sesler 4.8 126
1997 Aksiyon Kameraman 4.4 346

Küçük Ajan
1996 Aile Sesler 4.5 135

Vadide İki Gün
1996 Komedi Sesler 6.5 17,428
1996 Dram Sesler 5.7 343

Şahinin İntikamı
1996 Aksiyon Sesler 6.3 786

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Sesler 6.0 23,674

Kuduz bakisi
1996 Komedi Sesler 5.5 2,578
1995 Suç Sesler 5.8 1,285
1994 Aksiyon Sesler 6.1 688

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Sesler 5.0 3,068
1992 Komedi Sesler 5.5 3,687
1992 Dram Sesler 6.9 367

Mahluklar 3
1991 Komedi Sesler 4.4 10,069
1991 Gerilim Sesler 5.2 323
1991 Gerilim Sesler 5.6 508
1990 Korku Sesler 5.6 1,161

Manyak Polis 2
1990 Suç Sesler 5.9 5,361
1990 Korku Sesler 7.5 1,316
1989 Komedi Sesler 3.9 2,982

Ben De Genç Kurdum
1987 Komedi Sesler 3.2 10,110

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Sesler 5.5 3,040
1987 Korku Sesler 4.4 3,000
1986 Aile Sesler 6.3 1,805
1985 Aksiyon Sesler 6.0 369
1983 Komedi Sesler 7.6 4,922
1980 Komedi Sesler 5.2 684
1979 Korku Sesler 4.5 1,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019