Giriş Kayıt
Mark Waddell

Mark Waddell


Editör

Mark Waddell, editör.

White Squall (1996), Peter's Friends (1992), Arkadas çevresi (1995), Into the West (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Editorial Department 6.6 656

Kumsal
2000 Macera Editorial Department 6.6 209,244

Sıçan Avcısı
1999 Dram Editorial Department 7.5 7,854

Korkusuz Soyguncular
1999 Aksiyon Editorial Department 6.4 9,297
1996 Macera Editorial Department 6.6 20,026

Son Dans
1996 Dram Editorial Department 5.8 3,732
1996 Dram Editorial Department 6.0 2,071

Arkadas çevresi
1995 Dram Editorial Department 6.6 7,674
1995 Biyografi Çeşitli 6.8 4,847

Yok Yere Yaygara
1993 Komedi Editorial Department 7.4 42,458
1992 Aile Editorial Department 7.1 2,513
1992 Komedi Editorial Department 7.0 9,747
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019