Giriş Kayıt
Jeff Weddell

Jeff Weddell


Kameraman

Jeff Weddell, kameraman.

Package Deal (2013), Sanctuary (2008), Eighteen (2005), (2016) Travelers (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 8.2 37,175
2015 Dram Kameraman 7.0 471
2013 Komedi Kameraman 3.2 562
2011 Suç Kameraman 7.7 3,293

Melek ve Haydut
2009 Western Kameraman 5.0 390

Kasırga Vadisi
2009 Dram Kameraman 4.2 347
2008 Suç Kameraman 7.4 17,832
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 2,854

Acımasız Plan
2007 Suç Kameraman 5.5 208
2007 Komedi Kameraman 5.9 284

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Kameraman 4.5 210
2007 Komedi Kameraman 7.0 3,456
2007 Dram Kameraman 3.7 249

Ölümcül Yemin
2007 Suç Kameraman 4.7 120

Kazara Tanık
2006 Gerilim Kameraman 4.8 236
2006 Gerilim Kameraman 5.1 134
2006 Komedi Kameraman 4.9 196
2005 Kameraman 3.7 271
2005 Korku Kameraman 3.8 1,637
2005 Dram Kameraman 6.5 563

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Kameraman 4.5 1,584

Öldüren Buluş
2004 Dram Kameraman 5.3 1,527
2004 Macera Kameraman 3.5 977
2003 Aksiyon Kameraman 4.4 317

Malcolm Taşınırken
2003 Komedi Kameraman 4.8 163
2002 Gerilim Kameraman 4.4 680

En Değerli Maymun 2
2001 Komedi Kameraman 3.6 959
2001 Gerilim Kameraman 5.4 653

Merkez Üssü
2000 Aksiyon Kameraman 3.2 1,166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019