Giriş Kayıt
Ken Wada

Ken Wada


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Ken Wada, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

The Middle (2009), Samantha Who? (2007), Only the Brave (2006), Weeds (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 99
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 40,784
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 3,383
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 9,484
2006 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 162
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 1,166
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
5.5 732
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 96,522
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.1 25,722

44 Dakika
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 4,847

Yeni Evli
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 63,785

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 55,164
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 41,899

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 37,888

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 20,142

Benim Devim
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 6,271

Son Adam
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 49,797

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 35,383
1992 Aksiyon Çeşitli 6.2 107,055

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 22,339
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019