Giriş Kayıt
Jon Y. Wada

Jon Y. Wada


Jon Y. Wada,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Çeşitli 7.1 107,585
2008 Animasyon Çeşitli 6.9 172,277

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.9 91,133
1999 Animasyon Çeşitli 7.3 178,922
1998 Animasyon Çeşitli 7.6 218,200

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.3 179,226
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019