Giriş Kayıt
Michael Wacks

Michael Wacks


Kameraman

Michael Wacks, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 6.0 58,234

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 227,340

Çatlak Film
2013 Komedi Kameraman 4.3 91,365

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Kameraman 6.2 92,916

Fırtına
2010 Komedi Kameraman 5.4 7,013

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Kameraman 6.8 43,574

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kameraman 6.4 171,592

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Kameraman 7.3 176,323

Şüphe
2008 Dram Kameraman 7.5 112,622

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Kameraman 7.0 284,938

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Kameraman 5.7 25,340

Kalbini Dinle
2007 Dram Kameraman 7.5 98,411

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Kameraman 7.8 363,547

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 454,208

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Kameraman 5.9 27,920

Köy
2004 Dram Kameraman 6.5 225,593
2004 Dram Kameraman 6.9 5,095

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 492,820

Babasının Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.2 59,811

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Kameraman 5.8 21,724

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 631,502
2000 Komedi Kameraman 5.2 213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019