Giriş Kayıt
Christof Wackernagel

Christof Wackernagel (67)


Oyuncu

Christof Michael Wackernagel, 27 Ağustos 1951 Ulm, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu.

(2001) Lammbock (2001), (1994) Der bewegte Mann (1994), (1998) Der Eisbär (1998), (1990) Edepsiz Kız (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christof Michael Wackernagel
Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1951
Doğum Yeri: Ulm, Baden-Württemberg, Almanya
Diğer Bir İsmi: Christoph Wackernagel
Burcu: Başak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.6 70
2018 67 Oyuncu 5.8 12
2016 Suç Oyuncu 6.5 32
2015 64 Gerilim Oyuncu 6.6 125
2015 64 Komedi Oyuncu 5.6 830
2014 63 Komedi Oyuncu 6.3 63
2006 Suç Oyuncu 6.5 64
2003 Suç Oyuncu 5.3 118
2002 Komedi Oyuncu 6.2 248
2001 50 Dram Oyuncu 6.2 307
2001 50 Komedi Oyuncu 7.3 10,174
2001 Suç Oyuncu 5.9 198
1999 48 Gerilim Oyuncu 6.3 119
1998 47 Komedi Oyuncu 5.4 352
1998 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,771
1998 Suç Oyuncu 7.9 194
1994 43 Komedi Oyuncu 6.6 5,459
1990 39 Komedi Oyuncu 7.3 68

Edepsiz Kız
1990 39 Komedi Oyuncu 7.4 2,270
1990 Oyuncu 8.3 36
1981 Suç Oyuncu 6.5 583
1978 Suç Oyuncu 5.7 180

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,110
1970 19 Komedi Oyuncu 4.2 20
1967 Suç Oyuncu 7.5 150
1967 16 Suç Oyuncu 6.8 68
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019