Giriş Kayıt
Dave Wachtman

Dave Wachtman


Kameraman

Dave Wachtman, kameraman.

(1985) Komando (1985), (1988) Yaşıyorlar (1988), (1994) Taş Devri (1994), (1988) Big Business (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Macera Kameraman 7.6 243,170

Taş Devri
1994 Komedi Kameraman 4.9 69,281
1993 Macera Kameraman 8.1 772,769

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 93,186

Melrose Place 1
1992 Dram Kameraman 5.8 9,930

Kanca
1991 Macera Kameraman 6.7 211,673

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Kameraman 7.4 353,186

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Kameraman 6.6 53,161

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Kameraman 7.8 419,663

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Kameraman 7.3 94,589
1988 Komedi Kameraman 6.4 10,656

Komando
1985 Aksiyon Kameraman 6.7 132,237
1981 Komedi Kameraman 5.0 4,495
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019