Giriş Kayıt
Rebecca Wachtel

Rebecca Wachtel


Makyaj

Rebecca Wachtel, makyaj.

Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Harvard Hırsızı (2002), Beautiful Boy (2010), Feed (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.2 2,020
2014 Kısa Metraj Makyaj 5.6 456
2014 Talk-Show Makyaj 7.9 144
2010 Dram Makyaj 6.6 6,077

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Makyaj 7.5 143,229
2010 Macera Makyaj 3.9 1,433

Üvey Baba
2009 Gizem Makyaj 5.6 28,217

İspiyoncu
2009 Komedi Makyaj 6.5 60,226

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Makyaj 4.8 37,899

Kabile
2009 Korku Makyaj 4.2 1,866

Korku Parkı
2008 Komedi Makyaj 4.1 2,163
2007 Komedi Makyaj 5.5 1,193

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Makyaj 7.9 146,783

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Makyaj 7.1 111,830

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 284,892

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Makyaj 5.7 92,475

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Makyaj 5.5 8,856

Ada
2005 Aksiyon Makyaj 6.9 288,750

Metroda Tek Başına
2004 Komedi Makyaj 4.8 127

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 190,010

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Makyaj 6.1 42,494

Nip/Tuck 1
2003 Dram Makyaj 7.7 50,698
2003 Game-Show Makyaj 3.3 4,334

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Makyaj 5.1 12,035

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Makyaj 6.8 3,638
2001 Komedi Makyaj 5.0 237
2000 Biyografi Makyaj 6.8 32
1998 Dram Makyaj 5.2 2,304
1998 Gizem Makyaj 5.7 338
1998 Bilim-Kurgu Makyaj 4.1 407
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019