Giriş Kayıt
Bryan Wachtel

Bryan Wachtel


Kameraman

Bryan Wachtel, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Kameraman 7.1 2,507
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 5,272

Babamın Mektupları
2005 Komedi Kameraman 6.4 7,821
2003 Müzikal Kameraman 3.9 303

Kahramanlar
2002 Dram Kameraman 6.5 1,176
2001 Dram Kameraman 3.7 846
2001 Müzikal Kameraman 7.1 2,860

İnançlı
2001 Dram Kameraman 7.2 34,165

Kız Dövüşü
2000 Dram Kameraman 6.8 8,856
2000 Dram Kameraman 7.3 1,515
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019