Giriş Kayıt
Brenda K. Wachel

Brenda K. Wachel


Brenda K. Wachel,

Citizen X (1995), Tuesdays with Morrie (1999), (2005) Everybody Hates Chris (2005), (1996) Vadide İki Gün (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 6.4 136,334

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Çeşitli 7.2 325,560
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,565

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 618,853

Kaçış Planı
2010 Suç Çeşitli 7.4 162,652
2010 Suç Çeşitli 7.0 24,659

Sahte Polis
2009 Komedi Çeşitli 5.8 56,016

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 139,795
2005 Dram Çeşitli 6.2 2,805
2005 Komedi Çeşitli 7.4 30,986
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 72,485

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Çeşitli 6.6 58,792

Benim Adım Sam
2001 Dram Çeşitli 7.6 133,228
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 41,130
2001 Aksiyon Çeşitli 5.9 260,285

Ekim Düşü
1999 Biyografi Çeşitli 7.8 72,742
1999 Biyografi Çeşitli 7.5 3,958

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Çeşitli 7.7 236,221
1998 Komedi Çeşitli 5.4 2,946

Vadide İki Gün
1996 Komedi Çeşitli 6.5 16,996

Çilgin denizalti
1996 Komedi Çeşitli 6.1 18,828
1995 Biyografi Çeşitli 7.6 14,757

Masallar Prensi
1994 Animasyon Çeşitli 6.0 18,388
1993 Dram Çeşitli    

Kanun Ötesi
1993 Biyografi Çeşitli 6.6 5,558
1992 Komedi Çeşitli 7.0 12,357
1990 Dram Çeşitli    
1988 Korku Çeşitli 5.9 9,731
1988 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,174

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Çeşitli 5.5 2,941
1986 Western Çeşitli 6.6 327
1986 Komedi Çeşitli 5.9 4,209
1985 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,414
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018