Giriş Kayıt
Warner R. Wacha

Warner R. Wacha (3)


Kameraman

Warner Richard Wacha, 17 Temmuz 2015 doğumlu kameraman.

(1995) Çılgın İkili (1995), (1988) Cocoon: The Return (1988), (1996) Flipper (1996), (2015) Pali Road (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Warner Richard Wacha
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Hawaii Rüyası
2016 1 Komedi Kameraman 4.9 58
2015 Komedi Kameraman 5.4 50,695
2015 Dram Kameraman 7.4 4,808
2013 Romantik Kameraman 5.4 320

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Kameraman 7.3 220,728

Fırtına
2010 Komedi Kameraman 5.4 6,944
2010 Belgesel Kameraman 6.8 258

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 344,713

29 Numaralı Uçuş
2005 Macera Kameraman 7.4 1,493
2003 Aksiyon Kameraman 4.2 1,893

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.9 105,155

Çifte Tehlike
1999 Suç Kameraman 6.4 64,190

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Kameraman 5.4 29,670
1999 Komedi Kameraman 6.4 8,160
1998 Aksiyon Kameraman 8.7 9,303
1996 Aile Kameraman 5.2 9,104

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Kameraman 6.8 200,594
1994 Komedi Kameraman 5.5 9,704
1992 Suç Kameraman 5.8 1,482

Makas Eller
1990 Dram Kameraman 7.9 405,407

Sahil Güvenlik
1989 Dram Kameraman 5.2 21,931
1988 Macera Kameraman 5.3 13,822

Kanlı Para (II)
1988 Aksiyon Kameraman 4.9 616

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Kameraman 5.0 12,131
1986 Aile Kameraman 6.9 39,043
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,455
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018