Giriş Kayıt
Warner R. Wacha

Warner R. Wacha (3)


Kameraman

Warner Richard Wacha, 17 Temmuz 2015 doğumlu kameraman.

(1995) Çılgın İkili (1995), (1988) Cocoon: The Return (1988), (1996) Flipper (1996), (2015) Pali Road (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Warner Richard Wacha
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Hawaii Rüyası
2016 1 Komedi Kameraman 4.8 52
2015 Komedi Kameraman 5.4 50,279
2015 Dram Kameraman 7.4 4,804
2013 Romantik Kameraman 5.4 320

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Kameraman 7.3 219,983

Fırtına
2010 Komedi Kameraman 5.4 6,878
2010 Belgesel Kameraman 6.8 239

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 342,911

29 Numaralı Uçuş
2005 Macera Kameraman 7.4 1,478
2003 Aksiyon Kameraman 4.1 1,877

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.9 104,795

Çifte Tehlike
1999 Suç Kameraman 6.4 63,795

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Kameraman 5.4 29,497
1999 Komedi Kameraman 6.4 8,112
1998 Aksiyon Kameraman 8.7 9,207
1996 Aile Kameraman 5.2 8,392

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Kameraman 6.8 198,895
1994 Komedi Kameraman 5.4 9,599
1992 Suç Kameraman 5.8 1,472

Makas Eller
1990 Dram Kameraman 7.9 402,571

Sahil Güvenlik
1989 Dram Kameraman 5.2 21,771
1988 Macera Kameraman 5.3 13,699

Kanlı Para (II)
1988 Aksiyon Kameraman    

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Kameraman 5.0 12,043
1986 Aile Kameraman 6.9 38,756
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,446
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018