Giriş Kayıt
Ragnar Waaranperä

Ragnar Waaranperä


Kameraman, Sanat Bölümü

Ragnar Waaranperä, kameraman, sanat bölümü.

Här har du ditt liv (1966), Çığlıklar ve Fısıltılar (1972), Köpek Olarak Hayatım (1985), (1984) Ronja Rövardotter (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,590
1987 Macera Çeşitli 6.2 245

Şamatacı Köyün Çocukları
1986 Aile Kameraman 6.7 1,380

Köpek Olarak Hayatım
1985 Dram Kameraman 7.6 16,457
1984 Macera Kameraman
Çeşitli
7.3 8,725
1981 Komedi Çeşitli 5.8 645
1980 Kameraman 5.9 72
1979 Aile Kameraman    

Güz Sonatı
1978 Dram Çeşitli 8.3 19,607
1975 Komedi Kameraman    
1974 Dram Sanat Bölümü 5.9 57

Çığlıklar ve Fısıltılar
1972 Dram Kameraman 8.1 24,457
1969 Dram Kameraman 6.9 334
1966 Dram Kameraman 7.4 544
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018