Giriş Kayıt
Magnus Waal

Magnus Waal


Yönetmen Asistanı

Magnus Waal, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Oteli 2
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 6,790
2003 Komedi 0 6.3 1,336

Suflör
1999 Komedi 0 6.2 202

Önemsiz Posta
1997 Komedi 0 6.8 1,805
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 839
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018