Giriş Kayıt
Magnus Waal

Magnus Waal


Yönetmen Asistanı

Magnus Waal, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Oteli 2
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 7,753
2003 Komedi 0 6.3 1,405

Suflör
1999 Komedi 0 6.2 207

Önemsiz Posta
1997 Komedi 0 6.8 1,897
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 976
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018