Giriş Kayıt
Dörte Völz-Mammarella

Dörte Völz-Mammarella


Editör, Sesler

Dörte Völz-Mammarella, editör, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Editör 4.2 179
2007 Dram Editör 6.2 44
1989 Komedi Editör 6.2 161
1981 Editör 7.4 11
1971 Dram Sesler 7.6 8
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018