Giriş Kayıt
Myriam Vézina

Myriam Vézina


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Myriam Vézina, oyuncu yönetmeni, casting.

The Hound of the Baskervilles (2000), Hidden Agenda (2001), Airspeed (1999), Tales from the Neverending Story (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 3.5 254
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 699
2001 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 965
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 81
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 936
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 97
1999 Dram Casting 5.3 151

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Casting 6.7 137,902
1999 Macera Oyuncu Yönetmeni 3.6 1,167
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 272
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 332
1995 Korku Casting 4.2 637
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018