Giriş Kayıt
Myriam Vézina

Myriam Vézina


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Myriam Vézina, oyuncu yönetmeni, casting.

The Hound of the Baskervilles (2000), Hidden Agenda (2001), Airspeed (1999), Tales from the Neverending Story (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 3.5 253
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 696
2001 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 954
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 81
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 930
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 97
1999 Dram Casting 5.3 150

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Casting 6.7 136,752
1999 Macera Oyuncu Yönetmeni 3.5 1,112
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 271
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 328
1995 Korku Casting 4.2 627
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018