Giriş Kayıt
Monique Vézina

Monique Vézina


Sesler

Monique Vézina, sesler.

(2001) Söylenemeyenler (2001), (1995) Margaret's Museum (1995), (2003) Gaz Bar Blues (2003), (1989) Snake Eater (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Sesler 5.1 569
2003 Dram Sesler 7.4 857
2003 Dram Sesler 4.6 363

Söylenemeyenler
2001 Suç Sesler 6.7 5,788

Druidler
2001 Macera Sesler 2.7 4,775
1997 Dram Sesler 6.2 223
1995 Dram Sesler 7.3 1,240
1995 Korku Sesler 4.2 626
1989 Aksiyon Sesler 4.2 791
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018