Giriş Kayıt
Monique Vézina

Monique Vézina


Sesler

Monique Vézina, sesler.

(2001) Söylenemeyenler (2001), (1995) Margaret's Museum (1995), (2003) Gaz Bar Blues (2003), (1989) Snake Eater (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Sesler 5.1 579
2003 Dram Sesler 7.4 959
2003 Dram Sesler 4.6 363

Söylenemeyenler
2001 Suç Sesler 6.7 5,838

Druidler
2001 Macera Sesler 2.7 4,805
1997 Dram Sesler 6.2 240
1995 Dram Sesler 7.3 1,248
1995 Korku Sesler 4.2 637
1989 Aksiyon Sesler 4.3 794
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018