Giriş Kayıt
Ariel Vélez

Ariel Vélez


Kameraman

Ariel Vélez, kameraman.

Iron Maiden: Flight 666 (2009), (2014) Asabiyim Ben (2014), (2016) Cien años de perdón (2016), (2007) Geçmiş (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 6.0 119
2016 Suç Kameraman 6.3 5,391

Fokus
2015 Komedi Kameraman 6.6 193,137

Asabiyim Ben
2014 Komedi Kameraman 8.1 152,487
2014 Müzik Kameraman 8.6 4,089

Yolda
2012 Macera Kameraman 6.1 37,974

Kollarımda Kal
2012 Dram Kameraman 5.5 595
2011 Müzik Kameraman 8.5 690
2011 Komedi Kameraman 5.5 373
2010 Belgesel Kameraman 8.6 906

Son Vampir
2009 Aksiyon Kameraman 5.3 14,051
2009 Belgesel Kameraman 8.4 4,969

Geçmiş
2007 Dram Kameraman 5.8 2,061

Sihirli Eldivenler
2003 Dram Kameraman 6.3 433
2000 Komedi Kameraman 7.3 581
1997 Dram Kameraman 6.7 252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019