Giriş Kayıt
Salvador Vázquez

Salvador Vázquez


Kameraman

Salvador Vázquez, kameraman.

(1985) Rambo İlk Kan 2 (1985), (1986) Salvador (1986), (1983) Yellowbeard (1983), (1987) Born in East L.A. (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Komedi Kameraman 5.9 5,107
1986 Dram Kameraman 7.5 17,780

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Kameraman 6.5 139,226
1983 Aksiyon Kameraman 6.0 6,902

Şeytan Adası
1973 Aksiyon Kameraman 5.1 306
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019