Giriş Kayıt
András Vámosi

András Vámosi (67)


Sesler

András Vámosi, 19 Ekim 1947 Tata, Macaristan doğumlu sesler.

Goldberg variácók (1992) yapımıyla biliniyor.

András Vámosi, 16 Şubat 2015 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1947
Ölüm Tarihi: 16 Şubat 2015
Doğum Yeri: Tata, Macaristan
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 63 Dram Sesler 4.3 20
2007 60 Macera Sesler 7.0 221
2002 55 Dram Sesler 6.8 144
1998 51 Dram Sesler 7.0 146
1989 42 Komedi Sesler 7.6 1,236
1983 36 Dram Sesler 7.6 437
1979 32 Dram Sesler 7.4 932
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019