Giriş Kayıt
Murvyn Vye

Murvyn Vye (63)


Oyuncu

Marvin Wesley Vye Jr., 15 Temmuz 1913 Quincy, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Cenup Sokağı (1953), Road to Bali (1952), Golden Earrings (1947), Destination Gobi (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Murvyn Vye, 17 Ağustos 1976 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marvin Wesley Vye Jr.
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1913
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Quincy, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Murvyn Vye Jr. | Mervyn Vye
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 4,339
1961 48 Biyografi Oyuncu 5.8 171
1960 47 Aile Oyuncu 5.1 294
1959 46 Biyografi Oyuncu 6.8 1,241
1959 Dram Oyuncu 7.9 998
1959 Komedi Oyuncu 8.3 179
1959 Komedi Oyuncu 7.7 80
1958 45 Komedi Oyuncu 6.0 986
1958 Western Oyuncu 8.1 493

Koruyucu Melekler
1957 44 Komedi Oyuncu 6.8 565
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,123
1957 Western Oyuncu 7.5 2,017
1957 44 Suç Oyuncu 5.8 203
1957 44 Korku Oyuncu 4.6 699
1956 43 Biyografi Oyuncu 6.1 254
1955 42 Macera Oyuncu 5.8 447
1955 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 209
1954 41 Macera Oyuncu 6.0 1,073

Dönüşü Olmayan Nehir
1954 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,123

Cenup Sokağı
1953 40 Suç Oyuncu 7.8 10,817
1953 40 Macera Oyuncu 6.3 735
1952 39 Dram Oyuncu 6.1 222
1952 39 Komedi Oyuncu 6.8 4,021
1951 38 Dram Oyuncu 6.8 223
1950 Dram Oyuncu 7.8 22
1949 36 Komedi Oyuncu 6.7 1,963
1948 35 Western Oyuncu 6.7 887
1948 Dram Oyuncu 7.9 185
1947 34 Macera Oyuncu 6.7 901
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018