Giriş Kayıt
Paul J. Zydel

Paul J. Zydel (3)


Sesler

Paul J. Zydel, 17 Temmuz 2015 doğumlu sesler.

Soprano Ailesi (1999), Every Time We Say Goodbye (1986), (1984) Bir Zamanlar Amerika'da (1984), (2004) Eve Dönüş (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 3 Korku Sesler 4.2 247

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Sesler 4.9 4,257

Ekspres Kasa
2006 Komedi Sesler 6.6 13,753

Gitme
2005 Dram Sesler 6.9 69,795

Hastayım Sana
2005 Komedi Sesler 6.2 37,985

Son Dilek
2005 Komedi Sesler 6.7 3,862

Aşkı Ararken
2005 Dram Sesler 6.4 22,602

Bay Mükemmel
2005 Komedi Sesler 5.5 26,596

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sesler 6.6 275,789
2004 Biyografi Sesler 7.1 45,676

Terminal
2004 Komedi Sesler 7.3 361,761
2004 Dram Sesler 6.9 5,095

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 Dram Sesler 6.7 12,783

Sıradan Yaşamlar
2004 Dram Sesler 6.7 1,056

Eve Dönüş
2004 Komedi Sesler 7.5 200,597
2002 Biyografi Sesler 7.4 73,854
2002 Komedi Sesler 7.2 199,362

Cennet
2002 Suç Sesler 7.1 22,070

İşaretler
2002 Dram Sesler 6.7 313,585
2002 Suç Sesler 5.9 2,772

Öldüren Şüphe
2002 Suç Sesler 6.1 23,130
2002 Dram Sesler 6.1 1,735

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Sesler 6.2 49,382

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Sesler 8.2 761,416

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Sesler 6.1 22,084
2001 Suç Sesler 6.8 234,984
2001 Dram Sesler 8.1 8,256

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Sesler 5.4 13,070

Çikolata
2000 Dram Sesler 7.3 167,264

Zor Baba
2000 Komedi Sesler 7.0 291,161

Korkusuz
2000 Aksiyon Sesler 5.9 64,994

Paralar Nerede?
2000 Dram Sesler 6.3 4,952

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 246,799

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Sesler 6.8 11,216

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sesler 5.5 86,300

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 39,314
1999 Macera 7.3 197,249

200 Sigara
1999 Komedi Sesler 5.9 14,036
1999 Suç Sesler 6.2 5,984
1998 Komedi Sesler 7.1 94,892

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Sesler 7.1 17,773

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 70,991

Komik Tuzak
1998 Macera Sesler 6.5 107,186

Büyük Umutlar
1998 Dram Sesler 6.8 48,098

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.7 2,579

Özel İlgi
1997 Komedi Sesler 6.0 1,621

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Sesler 6.8 32,019

Yalancı
1997 Suç Sesler 6.7 5,631
1997 Komedi Sesler 6.6 7,248

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sesler 6.2 208,684

Yağmurcu
1997 Suç Sesler 7.1 54,787

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Sesler 6.7 40,995
1997 Komedi Sesler 5.8 225

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Sesler 6.3 9,937

Fidye
1996 Most Popular by Genre Sesler 6.6 110,400

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.9 60,888

Uç Noktalar
1996 Suç Sesler 6.1 15,899

Şeytanca
1996 Dram Sesler 5.4 12,385

Karanlıktan Önce
1996 Suç Sesler 6.6 5,859

Son Dans
1996 Dram Sesler 5.8 3,695
1996 Aile Sesler 6.0 8,955
1996 Komedi Sesler 7.0 3,000
1996 Macera Sesler 5.9 12,451
1996 Komedi Sesler 5.2 5,055
1995 Müzikal Sesler 5.7 1,065

Şişman
1995 Dram Sesler 7.0 4,106

Firlama kizlar
1995 Komedi Sesler 6.8 154,157

Ölüm Yolunda
1995 Suç Sesler 7.5 82,246

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 338,230
1995 Macera Sesler 7.6 243,260
1995 Komedi Sesler 6.9 8,857
1995 Komedi Sesler 6.7 44,786
1995 Dram Sesler 6.2 2,439
1994 Komedi Sesler 7.0 5,226
1994 Biyografi Sesler 7.9 156,465

Esaretin Bedeli
1994 Suç Sesler 9.3 2,067,014
1994 Aksiyon Sesler 5.8 7,190

İşkolik
1994 Komedi Sesler 6.6 11,904

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Sesler 6.6 41,670
1994 Komedi Sesler 5.5 9,826

Yuvaya Dönüş
1993 Macera Sesler 6.9 38,581
1993 Aksiyon Sesler 4.0 41,920
1993 Komedi Sesler 7.2 51,366
1993 Dram Sesler 6.8 1,284

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Sesler 7.3 18,816

Gecenin Sesi
1992 Suç Sesler 5.8 4,183
1992 Komedi Sesler 7.0 12,525
1992 Komedi Sesler 5.4 1,874
1992 Suç Sesler 7.1 20,814
1991 Romantik Sesler 6.6 4,389

Tutku Sarayı
1990 Dram Sesler 6.5 6,878

Süphe Altında
1990 Suç Sesler 6.9 34,220
1988 Dram Sesler 4.8 558

*Piller dahil degildir
1987 Aile Sesler 6.6 28,074
1987 Aksiyon Sesler 6.1 3,398
1987 Aksiyon Sesler 6.2 1,721
1987 Korku Sesler 6.7 2,946
1986 Dram Sesler 5.9 2,018
1986 Komedi Sesler 4.7 1,425

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 Suç Sesler 8.4 272,917
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019