Giriş Kayıt
Pierre Vuillemin

Pierre Vuillemin


Sesler

Pierre Vuillemin, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Sesler 6.8 183
1983 Dram Sesler 6.1 1,122
1975 Macera Sesler 7.4 348

Balonla Seyahat
1960 Macera Sesler 6.6 113

Kırmızı Balon
1956 Aile Sesler 8.2 14,489
1952 Dram Sesler    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018