Giriş Kayıt
H. Mark Vuille

H. Mark Vuille (62)


Kameraman

H. Mark Vuille, 22 Ağustos 1956 Los Angeles, California, ABD doğumlu kameraman.

Murder One (1997), Mezbaha ve Rock (1988), Sisters (1991), (1999) Aklım Karıştı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.0 4,426
2017 Komedi Kameraman 7.8 36,141
2015 59 Komedi Kameraman 6.5 69,986

Kan ve Petrol
2015 Suç Kameraman 6.7 3,808

Haber Stüdyosu
2012 Dram Kameraman 8.6 93,279

Kutsal Savaşçı
2011 55 Aksiyon Kameraman 5.7 106,119
2011 Dram Kameraman 7.6 5,048
2011 Suç Kameraman 7.3 3,438

Jakuzi Ekspres
2010 54 Komedi Kameraman 6.4 151,112

Arkadaşımın Aşkı
2008 52 Komedi Kameraman 5.9 40,145
2008 Suç Kameraman 8.1 148,109

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Kameraman 4.0 8,290

Eski Süper Sevgilim
2006 50 Komedi Kameraman 5.1 58,148

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 50 Aksiyon Kameraman 6.0 211,670

40 Yıllık Bekar
2005 49 Komedi Kameraman 7.1 352,191

Xxx 2
2005 49 Aksiyon Kameraman 4.4 61,973

Kıskanç
2004 48 Komedi Kameraman 4.8 28,325

50 İlk Öpücük
2004 48 Komedi Kameraman 6.8 296,721

Kabus Gecesi 2
2003 47 Korku Kameraman 5.6 52,965

Özel Tim
2003 47 Aksiyon Kameraman 6.0 129,305

İntikam Ateşi
2003 47 Aksiyon Kameraman 6.1 41,680

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 46 Aksiyon Kameraman 6.7 181,293

Panik Odası
2002 46 Gerilim Kameraman 6.8 231,330

Majestic
2001 45 Dram Kameraman 6.9 48,912

Yeşil Yol
1999 43 Suç Kameraman 8.5 965,640

Aklım Karıştı
1999 43 Biyografi Kameraman 7.4 143,278
1999 43 Komedi Kameraman 5.8 2,509

En Sevdiğim Marslı
1999 43 Komedi Kameraman 5.0 11,827

Hava Kuvvetleri Bir
1997 41 Aksiyon Kameraman 6.5 163,245
1997 Suç Kameraman 8.1 1,787

Dolores
1995 39 Suç Kameraman 7.4 33,960

Gecenin Rengi
1994 38 Dram Kameraman 5.1 20,768
1994 38 Komedi Kameraman 6.3 11,569
1993 37 Komedi Kameraman 5.7 6,110

Şeref Bağı
1993 37 Suç Kameraman 8.0 26,046
1992 36 Komedi Kameraman 5.9 13,837
1991 Dram Kameraman 7.6 1,622

Davetsiz
1988 32 Korku Kameraman 4.0 815
1988 32 Komedi Kameraman 4.9 275

Mezbaha ve Rock
1988 32 Korku Kameraman 3.7 537
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018