Giriş Kayıt
H. Mark Vuille

H. Mark Vuille (62)


Kameraman

H. Mark Vuille, 22 Ağustos 1956 Los Angeles, California, ABD doğumlu kameraman.

Murder One (1997), Mezbaha ve Rock (1988), Sisters (1991), (1999) Aklım Karıştı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.0 4,551
2017 Komedi Kameraman 7.8 37,303
2015 59 Komedi Kameraman 6.5 71,507

Kan ve Petrol
2015 Suç Kameraman 6.7 3,829

Haber Stüdyosu
2012 Dram Kameraman 8.6 94,099

Kutsal Savaşçı
2011 55 Aksiyon Kameraman 5.7 106,803
2011 Dram Kameraman 7.5 5,083
2011 Suç Kameraman 7.3 3,465

Jakuzi Ekspres
2010 54 Komedi Kameraman 6.4 152,114

Arkadaşımın Aşkı
2008 52 Komedi Kameraman 5.9 40,357
2008 Suç Kameraman 8.1 149,422

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Kameraman 4.0 8,328

Eski Süper Sevgilim
2006 50 Komedi Kameraman 5.1 58,493

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 50 Aksiyon Kameraman 6.0 214,043

40 Yıllık Bekar
2005 49 Komedi Kameraman 7.1 355,972

Xxx 2
2005 49 Aksiyon Kameraman 4.4 62,687

Kıskanç
2004 48 Komedi Kameraman 4.8 28,477

50 İlk Öpücük
2004 48 Komedi Kameraman 6.8 298,884

Kabus Gecesi 2
2003 47 Korku Kameraman 5.6 53,327

Özel Tim
2003 47 Aksiyon Kameraman 6.0 129,944

İntikam Ateşi
2003 47 Aksiyon Kameraman 6.1 41,923

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 46 Aksiyon Kameraman 6.7 182,973

Panik Odası
2002 46 Gerilim Kameraman 6.8 233,199

Majestic
2001 45 Dram Kameraman 6.9 49,205

Yeşil Yol
1999 43 Suç Kameraman 8.5 981,854

Aklım Karıştı
1999 43 Biyografi Kameraman 7.4 144,332
1999 43 Komedi Kameraman 5.8 2,536

En Sevdiğim Marslı
1999 43 Komedi Kameraman 5.0 11,906

Hava Kuvvetleri Bir
1997 41 Aksiyon Kameraman 6.5 164,598
1997 Suç Kameraman 8.0 1,816

Dolores
1995 39 Suç Kameraman 7.4 34,340

Gecenin Rengi
1994 38 Dram Kameraman 5.1 20,917
1994 38 Komedi Kameraman 6.3 11,688
1993 37 Komedi Kameraman 5.7 6,207

Şeref Bağı
1993 37 Suç Kameraman 8.0 26,236
1992 36 Komedi Kameraman 5.9 13,976
1991 Dram Kameraman 7.6 1,636

Davetsiz
1988 32 Korku Kameraman 4.1 846
1988 32 Komedi Kameraman 4.9 277

Mezbaha ve Rock
1988 32 Korku Kameraman 3.7 547
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019