Giriş Kayıt
Gisèle Vuillaume

Gisèle Vuillaume


Gisèle Vuillaume,

Cehennem (1994), Un été inoubliable (1994), Kötülük Çiçeği (2003), Président (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Çeşitli 5.7 512

Daltonlar
2004 Komedi Çeşitli 3.2 2,948

Mahrem İtiraflar
2004 Dram Çeşitli 7.1 4,454

Kötülük Çiçeği
2003 Dram Çeşitli 6.6 2,780
2002 Biyografi Çeşitli 7.3 12,346

Sicak çikolata
2000 Suç Çeşitli 6.7 4,277

Bilinmeyen Kod
2000 Dram Çeşitli 7.2 10,201
2000 Dram Çeşitli 6.0 531

Yalanların Rengi
1999 Suç Çeşitli 7.0 1,818

Hırsız ve Çırağı
1997 Komedi Çeşitli 6.6 1,860

Seremoni
1995 Suç Çeşitli 7.6 8,332

Yem
1995 Suç Çeşitli 6.9 1,686

Üç Renk: Kırmızı
1994 Dram Çeşitli 8.1 76,697

Üç Renk: Beyaz
1994 Komedi Çeşitli 7.7 53,424
1994 Dram Çeşitli 7.5 786

Cehennem
1994 Suç Çeşitli 7.2 3,568

Üç Renk: Mavi
1993 Dram Çeşitli 8.0 74,961
1993 Dram Çeşitli 6.3 122
1971 Çeşitli 6.5 11
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018