Giriş Kayıt
Gisèle Vuillaume

Gisèle Vuillaume


Gisèle Vuillaume,

Cehennem (1994), Un été inoubliable (1994), Kötülük Çiçeği (2003), Président (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Çeşitli 5.7 515

Daltonlar
2004 Komedi Çeşitli 3.2 2,982

Mahrem İtiraflar
2004 Dram Çeşitli 7.1 4,488

Kötülük Çiçeği
2003 Dram Çeşitli 6.5 2,795
2002 Biyografi Çeşitli 7.3 12,437

Sicak çikolata
2000 Suç Çeşitli 6.7 4,327

Bilinmeyen Kod
2000 Dram Çeşitli 7.2 10,328
2000 Dram Çeşitli 6.0 533

Yalanların Rengi
1999 Suç Çeşitli 7.0 1,843

Hırsız ve Çırağı
1997 Komedi Çeşitli 6.6 1,898

Seremoni
1995 Suç Çeşitli 7.6 8,473

Yem
1995 Suç Çeşitli 6.9 1,704

Üç Renk: Kırmızı
1994 Dram Çeşitli 8.1 77,694

Üç Renk: Beyaz
1994 Komedi Çeşitli 7.7 54,160
1994 Dram Çeşitli 7.5 793

Cehennem
1994 Suç Çeşitli 7.2 3,622

Üç Renk: Mavi
1993 Dram Çeşitli 8.0 75,972
1993 Dram Çeşitli 6.3 122
1971 Çeşitli 6.5 11
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019