Giriş Kayıt
Tom Vukmanic

Tom Vukmanic


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj

Tom Vukmanic, görsel efekt, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 385,149

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 313,642

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 392,809

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Görsel Efekt 6.5 376,995

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 617,684

Girdap
2004 Suç Sanat Bölümü 5.3 18,722

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 24,427

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 834,615

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 404,810

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 466,520

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 198,036
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 286,553

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Özel Efekt 6.7 78,358
2001 Animasyon Görsel Efekt 4.7 15,541
1999 Gerilim Makyaj 5.2 345

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Görsel Efekt 8.3 757,910
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018