Giriş Kayıt
Tom Vukmanic

Tom Vukmanic


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj

Tom Vukmanic, görsel efekt, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 388,865

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 315,935

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 397,333

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Görsel Efekt 6.5 380,771

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 625,735

Girdap
2004 Suç Sanat Bölümü 5.3 18,848

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 24,498

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 846,639

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 408,163

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 470,282

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 199,253
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 288,733

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Özel Efekt 6.7 78,998
2001 Animasyon Görsel Efekt 4.7 15,664
1999 Gerilim Makyaj 5.2 346

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Görsel Efekt 8.3 770,220
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019