Giriş Kayıt
Amy Vuckovich

Amy Vuckovich


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sesler

Amy Vuckovich, set dekoratörü, sanat bölümü, sesler.

Reno 911! (2003), The Finder (2012), Runaways (2017), Mistresses (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 12,256
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 3,222
2015 Dram Set Dekoratörü 8.2 4,273
2013 Komedi Set Dekoratörü 6.2 1,480
2013 Dram Set Dekoratörü 7.1 11,716

Lanet
2012 Korku Sanat Bölümü 6.8 191,653
2012 Komedi Set Dekoratörü 7.7 13,731
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.7 3,166
2010 Komedi Set Dekoratörü 6.9 6,800
2009 Dram Set Dekoratörü 6.4 773
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.5 476

Göz
2008 Dram Sanat Bölümü 5.4 48,131
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 7.8 4,650
2006 Komedi Set Dekoratörü 7.7 737
2006 Dram Set Dekoratörü 7.2 1,593
2005 Komedi Set Dekoratörü 7.9 127,171
2003 Komedi Set Dekoratörü 7.9 14,786
2002 Suç Set Dekoratörü 8.7 64,121

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Set Dekoratörü 8.2 83,490

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Set Dekoratörü 5.9 2,840
1999 Komedi Set Dekoratörü 5.8 513

Seksi Peri
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.7 9,925
1998 Suç Sanat Bölümü 6.1 743

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Sanat Bölümü 7.5 293,968

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 212,535
1995 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.4 14,567

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sanat Bölümü 6.5 7,014

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sanat Bölümü 6.2 26,712

Miller Kavşağı
1990 Suç Sanat Bölümü 7.8 115,367
1990 Komedi Sanat Bölümü 7.1 267

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 87,687

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 18,412
1986 Müzikal Sesler 7.1 4,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018