Giriş Kayıt
Doriana Kebedzhieva

Doriana Kebedzhieva


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Set Dekoratörü

Doriana Kebedzhieva, kostüm tasarımcısı, kostümcü, set dekoratörü.

Nietzsche Ağladığında (2007), Druidler (2001), The Profession of Arms (2001), Icon (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Kostüm Bölümü 5.7 55

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
6.5 3,923
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 181

İzbe
2006 Korku Kostüm Bölümü 5.6 11,968
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 110
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 150
2005 Gerilim Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
6.0 802
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 88

The Profession of Arms
2001 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,258

Druidler
2001 Macera Kostüm Tasarımcısı 2.7 4,824

Doğu Batı
1999 Dram Kostüm Bölümü 7.5 4,342
1994 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 160
1981 Dram Set Dekoratörü 7.4 186
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019