Giriş Kayıt
Danièle Vuarin

Danièle Vuarin


Makyaj, Kostüm Tasarımcısı

Danièle Vuarin, makyaj, kostüm tasarımcısı.

İyi İş (1999), Yukarıdaki Çocuk (2012), Her Gün Başka Bir Bela (2001), Lady Chatterley (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Makyaj 4.7 54

Yukarıdaki Çocuk
2012 Suç Makyaj 7.1 5,788

Stalin
2010 Dram Makyaj 6.5 427

35 Tek Rom
2008 Dram Makyaj 7.1 3,669
2006 Dram Makyaj 6.8 4,065

Ağlayan Çayır
2004 Dram Makyaj 7.9 3,797

Cuma Gecesi
2002 Dram Makyaj 6.8 1,695

Her Gün Başka Bir Bela
2001 Korku Makyaj 6.0 6,387
2001 Dram Makyaj 6.9 83
2000 Dram Makyaj 6.0 533

İyi İş
1999 Dram Makyaj 7.4 6,711

Nenette ile Boni
1996 Dram Makyaj 7.0 1,128
1994 Dram Makyaj 7.0 983
1991 Dram Makyaj 6.8 222
1990 Komedi Makyaj 6.6 1,867
1987 Suç Makyaj    
1987 Komedi Makyaj
Kostüm Tasarımcısı
5.1 46

Cumartesi Cumartesi
1985 Komedi Makyaj 6.9 134
1984 Gerilim Makyaj 6.2 443
1983 Makyaj    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019