Giriş Kayıt
Michel Vrinten

Michel Vrinten


Yönetmen Asistanı

Michel Vrinten, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 6.2 744

Kaderin Mızrağı
2010 Macera Yönetmen Asistanı 4.4 286
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 287
2006 Yönetmen Asistanı 6.7 160
2004 Macera Yönetmen Asistanı 4.9 679

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 4,515

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 2,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019