Giriş Kayıt
Robert Vreeland

Robert Vreeland (59)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Müzisyen

Robert Vreeland, 12 Ocak 1910 doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, müzisyen.

Derin Uyku (1946), Life with Father (1947), The Star (1952), The Corn Is Green (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Robert Vreeland, 11 Ekim 1969 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1910
Ölüm Tarihi: 11 Ekim 1969
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızlarla Sorunlar
1969 59 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 1,188
1968 58 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 727
1966 56 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 1,285
1959 Western Yönetmen Asistanı 7.4 85
1952 42 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 2,825
1951 Western Yönetmen Asistanı 7.4 502
1949 39 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 2,052
1949 39 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 924
1948 38 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 1,503
1947 37 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 2,074
1947 37 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 4,035

Derin Uyku
1946 36 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 72,134
1946 36 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.2 2,394
1945 35 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 1,103
1945 35 Dram Yönetmen Asistanı
Müzik
7.6 2,102

Sahip Olmak Ya Da Olmamak
1944 34 Macera Yönetmen Asistanı 8.0 27,198
1941 31 Komedi Çeşitli 6.9 819
1940 30 Suç Çeşitli 7.3 1,849
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018