Giriş Kayıt
Ron Vreekem

Ron Vreekem


Sanat Bölümü

Ron Vreekem, sanat bölümü.

Wings of Courage (1995), (2007) Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı (2007), (2006) Görünmeyen Tehlike 2 (2006), (1997) The Sixth Man (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Sanat Bölümü 6.2 337
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.8 488

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 Korku Sanat Bölümü 5.5 34,236

Özel Birlik
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 5,275

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 8,381

Sokak Arkadaşları 2
2005 Komedi Sanat Bölümü 4.5 4,316

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Sanat Bölümü 6.6 5,967

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 29,152
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 826

Patronun Kızı
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 26,398

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.0 12,042
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.7 4,983
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.6 4,145
1996 Dram Sanat Bölümü 5.4 111
1995 Macera Sanat Bölümü 6.5 560

Kesişme
1994 Dram Sanat Bölümü 5.3 6,855
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018