Giriş Kayıt
Eric Vrba

Eric Vrba


Özel Efekt

Eric Vrba, Özel efekt.

Ok (2012), Driven to Kill (2009), Seven Days (1998), Yabancı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.5 553,496
2013 Dram Özel Efekt 6.9 1,817

Ok
2012 Aksiyon Özel Efekt 7.7 367,967

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.7 263,008

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.6 463,706
2011 Komedi Özel Efekt 3.7 1,724
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.1 215,073

Yabancı
2010 Aksiyon Özel Efekt 4.8 2,886

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.1 3,983
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.2 5,094

İsyan
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.7 13,646
2007 Macera Özel Efekt 3.1 692
2005 Korku Özel Efekt 4.6 1,907

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.5 84,550

Katil
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.4 12,605
1999 Suç Özel Efekt 6.2 887
1998 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.3 2,945

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.6 2,570

Gizli Dosyalar
1993 Dram Özel Efekt 8.7 178,558
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018