Giriş Kayıt
George Vrattos

George Vrattos


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Kameraman

George Vrattos, Özel efekt, sanat bölümü, kameraman.

Kingdom Come (2001), Sırlar Oteli (2000), (2004) Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004), (1998) BASEketball (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Özel Efekt 6.6 239,619

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Özel Efekt 6.7 366,740
2013 Dram Sanat Bölümü 6.6 7,629

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 77,783

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.3 8,916
2001 Komedi Özel Efekt 5.7 1,920

Sırlar Oteli
2000 Dram Özel Efekt 5.9 19,686
2000 Aksiyon Özel Efekt 4.6 4,019
1998 Komedi Özel Efekt 6.6 52,963
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.4 7,632

Günışığı
1996 Aksiyon Özel Efekt 5.9 59,852
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 569

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
7.1 162,616
1992 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 25,553
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018