Giriş Kayıt
Thomas Vranesich

Thomas Vranesich


Thomas Vranesich,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Komedi Çeşitli 5.5 1,549

Takip
1994 Macera Çeşitli 5.8 15,889
1992 Suç Çeşitli 6.5 2,926
1991 Romantik Çeşitli 6.6 4,342
1987 Suç Çeşitli 6.3 7,952
1985 Aksiyon Çeşitli 5.9 304
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018