Giriş Kayıt
Marc Vranesich

Marc Vranesich


Sanat Bölümü, Kameraman

Marc Vranesich, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 100,122
2017 Dram Sanat Bölümü 7.0 213

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 74,524

Stajyer
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.1 184,682
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 5,484
2014 Dram Sanat Bölümü 8.3 62,516
2013 Dram Sanat Bölümü 4.6 1,856

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 262,893

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 299,573

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.6 78,752

Şantaj
2008 Suç Kameraman 6.1 35,786

Eski Sevgili
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 16,130
2006 Dram Kameraman 6.6 1,235
2005 Komedi Kameraman 5.7 8,125

Büyük Kahuna
1999 Dram Sanat Bölümü 6.6 13,163
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.1 93,141
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018