Giriş Kayıt
Dan Vranesich

Dan Vranesich


Kameraman, Sanat Bölümü

Dan Vranesich, kameraman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 74,543

Stajyer
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.1 184,751
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 5,492
2014 Dram Sanat Bölümü 8.3 62,532

Büyük Kumar
2013 Suç Kameraman 5.6 57,371

Güzel Günler
2010 Suç Kameraman 6.3 48,447

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Kameraman 7.3 98,360

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.6 78,763

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Kameraman 7.4 10,810

Şefkat
2009 Suç Kameraman 5.5 7,184

Şantaj
2008 Suç Kameraman 6.1 35,796
2006 Dram Kameraman 6.6 10,969

Eski Sevgili
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 16,132
2005 Komedi Kameraman 5.7 8,126
2004 Belgesel Kameraman 8.3 96

Büyük Kahuna
1999 Dram Sanat Bölümü 6.6 13,164
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.1 93,157

Tutku Gülleri
1996 Romantik Kameraman 6.1 7,417
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,444
1988 Belgesel Kameraman 8.5 1,274
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018