Giriş Kayıt
Nicolas Vrancken

Nicolas Vrancken


Sanat Bölümü

Nicolas Vrancken, sanat bölümü.

Eyvah Yaş 35 (2005), Saint-Cyr (2000), Laisse tes mains sur mes hanches (2003), (2008) Kod Adı: JCVD (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saldırı
2012 Dram Sanat Bölümü 7.1 3,704

Aramızda Bebek Var
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,039

Kod Adı: JCVD
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.2 36,059

Acımasız
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 1,654

Eyvah Yaş 35
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.0 907

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Sanat Bölümü 7.7 67,977
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 540
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 19,987

Mağara
2001 Romantik Sanat Bölümü 6.7 642
2000 Dram Sanat Bölümü 6.1 578

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Sanat Bölümü 5.9 35,982
1999 Aile Sanat Bölümü 6.3 839
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019