Giriş Kayıt
Judi Voye

Judi Voye


Judi Voye,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Olağanüstü Bir Hayat
1997 Komedi Çeşitli 6.4 33,020
1996 Dram Çeşitli 6.6 1,973
1994 Aksiyon Çeşitli 6.7 2,102

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Çeşitli 7.2 7,818
1991 Gizem Çeşitli 5.0 123
1990 Aksiyon Çeşitli 5.1 996

Cadılar Bayramı 5: Michael Myers'ın İntikamı
1989 Korku Çeşitli 5.2 31,021
1989 Komedi Çeşitli 6.2 2,022
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019