Giriş Kayıt
Mark Voyce

Mark Voyce


Yapım Yöneticisi

Mark Voyce, yapım yöneticisi.

İhanet (1997), Lanetli Çocuk (2016), Gracepoint (2014), Holiday in Handcuffs (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon 0 7.4 204,016

Lanetli Çocuk
2016 Korku 0 6.0 69,477

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon 0 5.5 66,823
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.9 1,766
2014 Aksiyon 0 6.4 353,612
2014 Gizem 0 7.2 5,270

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 269,648

Arkadaşım Goril
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.6 2,847
2007 Komedi 0 6.3 5,398

Kayıp Sırlar
2007 Gizem 0 6.1 2,120

Meleğin Düşüşü
2007 Dram 0 6.0 1,712

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Çeşitli 6.5 282

Into The West 1
2005 Western 0 8.1 6,131
2005 Dram 0 7.7 3,917
2005 Dram 0 7.0 916
2003 Dram 0 7.7 1,361

X-Men 2
2003 Aksiyon 0 7.4 483,881

Kar Köpekleri
2002 Macera 0 5.1 23,647

Tabana Kuvvet
2001 Macera 0 6.4 102,880

İhtirasın Bedeli
2000 Dram 0 6.5 5,751

13. Savaşçı
1999 Aksiyon 0 6.6 111,002

İhanet
1997 Macera 0 6.9 63,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019