Giriş Kayıt
Keith Vowles

Keith Vowles


Sanat Bölümü

Keith Vowles, sanat bölümü.

Yaşlı Adam ve Deniz (1990), (2011) Blitz (2011), (1990) Beyaz Avcı Kara Yürek (1990), (1994) The Secret of Roan Inish (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 347,976

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 123,780
2011 Dram Sanat Bölümü 6.3 11,360
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 77,437

Kan ve Çikolata
2007 Dram Sanat Bölümü 5.5 16,627

Tsunami Felaketin Sonrası
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,805
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.6 3,921

Hınzır Dadı
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.8 31,630

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Sanat Bölümü 5.8 3,728

Örümcek
2002 Dram Sanat Bölümü 6.8 33,771
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 5,108
2001 Dram Sanat Bölümü 7.3 74,027

Zor Tercih
1999 Dram Sanat Bölümü 7.1 20,140

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 368,580
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 86,181

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 66,548

Şeytanın Öpücüğü
1997 Dram Sanat Bölümü 5.8 1,467
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 32,291
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.2 61,786
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 6,597

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Sanat Bölümü 6.5 26,249

Rus Evi
1990 Dram Sanat Bölümü 6.1 13,339
1990 Dram Sanat Bölümü 6.8 533

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 Macera Sanat Bölümü 6.7 10,236

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,241
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 314,379
1988 Dram Sanat Bölümü 6.8 13,914
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 93,453

Yarımay Sokağı
1986 Gerilim Sanat Bölümü 5.4 2,313
1979 Macera Sanat Bölümü 7.8 1,631
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019