Giriş Kayıt
Susan L. Vovsi

Susan L. Vovsi


Editör

Susan L. Vovsi, editör.

V.I. Warshawski (1991), Flashback (1990), (1986) The Transformers: The Movie (1986), (1992) Melrose Place 1 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Melrose Place 1
1992 Dram Editorial Department 5.8 9,803
1991 Aile Editorial Department 6.8 2,578
1991 Aksiyon Editorial Department 4.9 4,381
1990 Aksiyon Editorial Department 6.2 4,451
1989 Komedi Editorial Department 6.8 4,646
1988 Animasyon Editorial Department 6.5 192
1987 Animasyon Editorial Department 6.1 326
1987 Animasyon Editorial Department 6.6 307
1987 Animasyon Editorial Department 6.5 228
1986 Animasyon Editorial Department 7.6 7,360
1986 Animasyon Editorial Department 7.3 35,147
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,858) A Star Is Born (5,080) Bohemian Rhapsody (3,031) Keepers (2,559) Suspiria (2,230) Museo (1,767) Ashes in the Snow (1,442) Revenger (1,234) First Man (1,166) Venom (1,120)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,752) Vikings (6,309) Luther (2,073) The Flash (2,049) The Big Bang Theory (1,464) The Blacklist (1,437) Black Mirror (1,377) Peaky Blinders (1,164) Friends (1,154) La casa de papel (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019